MAP IV – naše Logoobrazy si nyní mohou pořídit mateřské školy z celé ČR!

MAP IV – naše Logoobrazy si nyní mohou pořídit mateřské školy z celé ČR!

Logoobrazy – inovativní edukační pomůcka na podporu logopedické prevence určená především do mateřských škol. Jediná svého druhu v České republice, která vznikla v Pacově na základě spolupráce místních aktérů ve vzdělávání za podpory projektu MAP II (Místní akční plán rozvoje vzdělávání). Využití ale najde i na prvním stupni ZŠ či v zařízeních určená pro speciální vzdělávání podle § 16 školského zákona.

MŠ, ZŠ z ORP Pacov obrazy získaly díky zapojení se do projektu. Začaly nás ale oslovovat školy mimo naše území a měly zájem o obrazy a ptaly se, jak je získat. Jsme rádi, že se vše povedlo dotáhnout do zdárného konce a nyní tak můžou obrazy posloužit všem, kteří je využijí.

Více informací na našem webu, kde je rovněž uveden postup, jak Logoobrazy 1 „Čtyři roční období“ získat vč. kontaktů.

Děkujeme všem za spolupráci, protože bez ní by obrazy ani náhodou nevznikly. Velké dík patří kolektivu MŠ Za Branou Pacov, kolektivu ZUŠ Pacov a logopedce Viole Paclíkové.

Věříme, že děti a paní učitelky najdou v obrazech zalíbení a smysluplnou pomůcku, která jim zpříjemní společné logopedické chvilky.

veřejné zakázky

Veřejné zakázky? Zařídíme!

Nabízíme Vám služby v oblasti zadávání veřejných zakázek od poradenství až po komplexní organizaci zadávacího či výběrového řízení. Postupujeme v souladu s platnou legislativou a s podmínkami poskytovatelů dotací. Veřejné zakázky administrujeme za pomoci certifikovaného elektronického nástroje E-ZAK, máme však zkušenosti i s dalšími elektronickými nástroji.

Zadávací řízení realizujeme pro všechny druhy zadavatelů, ať jsou jimi obce, firmy či fyzické osoby. Realizujeme podlimitní i nadlimitní řízení a veřejné zakázky malého rozsahu.

členské obce

Obce mikroregionu

Členské obce Mikroregionu Stražiště.

Bratřice

Máte zájem o naše služby?

Neváhejte nás kontaktovat!